Borrelroute 2024

Ook dit jaar organiseren wij weer de Lukassen Borrelroute, die op hemelvaartsdag 2024 verreden zal worden. Fiets je mee? Elk jaar stappen enkele honderden mensen op om vervolgens een schitterende fietstocht te maken door de betoverende landschappen van onze mooie regio. Sta jij 9 mei aan de start? Voor de eerste 250 deelnemers is er een gratis rugtas met lekkers en meer!

Je bent van harte welkom om vrij deel te nemen aan onze Borrelroute. Fiets met een groep, alleen, met je partner of met het hele gezin. Aanmelden of inschrijven is niet nodig, we zien je gewoon graag aan de start!

Onderweg genieten

Tijdens de Borrrelroute fiets je een vooraf uitgezette route. Je krijgt een kaart mee, maar kunt ook gewoon de vlaggen volgen die we langs de route hebben opgehangen. Pauze houden is een feest, want je krijgt op de stop wat lekkers en natuurlijk een borreltje! De lengte van de route bedraagt ca. 60 kilometer. Alles nog even op een rij:

  • 9 mei 2024
  • Route ca. 55 km
  • Start tussen 9.00 en 10.00 uur
  • Op- en afstappen: Lukassen Tweewielers, Catharinastraat 21 in Wehl.
  • Inschrijven niet nodig

Instant succes

De Borrelroute werd bedacht in 2012 en was meteen een succes. Natuurlijk is het ieder jaar afwachten wat de weergoden in petto hebben voor de deelnemers, maar gebleken is dat de meesten van jullie zich niet laten weerhouden door een wat lagere temperatuur of een dreigend buitje. Ook waren er de afgelopen jaren prachtige dagen bij. De teller van deelnemers schiet dan zomaar door richting de driehonderd.