Elektrische Fietsen


Een goed advies over de juiste Elektrische fiets?

Elektrisch fietsen heeft een enorme vlucht genomen in Nederland. Met name in de Achterhoek en Liemers, waar oneindig en vrij gefietst kan worden in de fraaie natuur en waar uw uithoudingsvermogen op de proef kan worden gesteld.

Lukassen Tweewielers in Wehl en Zevenaar zijn specialist op het gebied van elektrische fietsen, zowel geheel elektrisch, dus d.m.v. gashandle (Sparta) of met trapondersteuning. Elektrische fietsen zijn er van allerhande merken, waarbij de specificaties uiteenlopen.
 
Door het enorme aanbod van elektrische fietsen ziet men door de bomen het bos vaak niet meer.
Samen met u, vindt Lukassen Tweewielers altijd de fiets die bij u past. Of u nu veel of weinig wensen heeft, voor een ieder is er een passende, elektrische fiets te koop. Al bij de aankoop maakt u gebruik van de jarenlange ervaring, die bij Lukassen Tweewielers aanwezig is. U zult ook altijd verzocht worden om een proefrit te maken op diverse modellen en systemen. Zodat u er zeker van kan zijn dat u de juiste elektrische fiets uitzoekt en hiervan vervolgens tot volle tevredenheid kan genieten. Hier hechten wij namelijk veel waarde aan.