Fietsambulance haalt en brengt aan huis: “Juist nu in trek”

In tijden van Corona wordt de Fietsambulance van Lukassen Tweewielers meer dan ooit ingezet. Veel tweewielerbezitters weten de haal- en brengdienst aan huis extra te waarderen nu social distancing het devies is. 

“Fietsen is één van die dingen die nog heel goed kunnen nu veel andere recreatiemogelijkheden geen optie zijn. Dan wil je dat je fiets in topstaat is”, licht Ilonka Lukassen de zaak toe. “Daarom mogen onze klanten gebruik maken van deze kosteloze haal- en brengservice.” Lukassen haalt ’s morgens vroeg de fiets aan huis op en bezorgt deze de volgende dag weer bij de mensen thuis, mooi op tijd voor een gezond ritje in de natuur.

Veilig en makkelijk voor iedereen

Niet alleen klanten profiteren van deze bezorgservice. Voor de monteurs in de werkplaatsen van Lukassen Tweewielers in Wehl en Zevenaar is het werken met de Fietsambulance ook een uitkomst. Zij kunnen gemakkelijk en snel doorwerken en klantencontact wordt tot een minimum beperkt. Ook mensen die de showrooms bezoeken hebben baat bij deze werkwijze. Minder verkeer rondom de winkel biedt meer ruimte aan oriëntatie, proefrijden en fietskeuze.

Wilt u gebruikmaken van de haal- en brengservice aan huis van Lukassen Tweewielers? Bel dan 0314 68 14 00. (winkel Wehl) of 0316 34 49 90 (winkel Zevenaar).