fietskleding

Fietskleding nodig? Uiteraard kunt u met alle soorten kleding de fiets opstappen, maar als u onderweg een regenbui krijgt is het wel fijn om een regenpak of trenchcoat bij u te hebben. Bij Lukassen Tweewielers vindt u de kleding voor op de fiets die bij u past. Voor elk weertype en voor elk weerseizoen hebben wij kleding die u bescherming biedt en aan uw wensen voldoet. In onze winkels in Wehl en Zevenaar vindt u een ruim assortiment kleding voor op de fiets. Wij hebben niet alleen broekjes en shirts voor de wielrenners, maar ook zeker voor de gewone fietsers. U heeft immers geen racekleding nodig als u een stukje gaat fietsen in het weekend. Een wind- of regenjack daarentegen wél. Kortom, wij hebben een breed aanbod aan fietskleding. Kleding die is gemaakt om u vrijheid te geven tijdens het bewegen. Maar tegelijkertijd waterdicht en toch ademend. Perfect als u tegen de wind in moet fietsen en het warm begint te krijgen. Ook hebben we broekklemmen, die uw broek beschermen als uw fiets geen dichte kettingkast heeft, of fietsbroeken met zitvlakken, die beschermen tegen een gevoelige zitvlak. De mooiste fietskleding koopt u dus bij Lukassen Tweewielers.

Fietskleding kopen bij Lukassen Tweewielers

Het gebruik van de juiste fietskleding zorgt dat u met veel plezier op uw nieuwe fiets gaat zitten. Lukassen Tweewielers heeft dan ook een ruim assortiment kleding voor op de stadsfiets, mountainbike of racefiets. Wij hebben een breed aanbod lente- en zomerkleding en tussen de seizoen door, zoals arm-, been- en kniestukken. Qua regenkleding hebben een mooi assortiment die bestaat uit regenbroeken, regenjassen en poncho’s. Ook hechten wij veel waarde aan de veiligheid op de fiets. Daarom bieden wij ook stevige en stijlvolle fietshelmen aan. Deze zijn dan wel niet verplicht, maar onze specialisten geven altijd wel het advies om deze voor de maximale veiligheid te dragen. De fietshelmen zijn bij ons geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Maar wij bieden niet alleen helmen aan voor de veiligheid, we hebben ook allerlei fietshandschoenen voor extra bescherming tegen uw handen tijdens mogelijke valpartijen of koude dagen. Bij Lukassen Tweewielers kunt u, naast fietsshirts, fietsbroeken, helmen en handschoenen, ook verschillende soorten fietsschoenen verkrijgen. Alle fietskleding is geschikt voor zowel heren, dames als kinderen. Onze medewerkers geven u graag een passend sportadvies.

Ik koop mijn fietskleding bij de specialist

Lukassen Tweewielers heeft een (online) fietsenwinkel waar u de grootste keuze heeft uit een gevarieerd aanbod met de fietskleding. U slaagt altijd in onze servicegerichte winkel in zowel Wehl als Zevenaar. Bij ons koopt u niet alleen kleding voor op de fiets, maar heeft u ook de zekerheid van maximaal fietsplezier. Komt u er niet uit of wilt u graag wat meer informatie over onze fiets kleding? Of wilt u meer info over de beschermmogelijkheden? Dan kunnen onze fiets experts u zeker verder helpen!

★★★★★

Lukassen Tweewielers 10 Beoordeling 8.9 gebaseerd op 430 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Werkplaats

Onderhoud of reparatie nodig?

  • Haal- en Brengservice
  • Binnen één dag klaar
  • De beste vakmensen!

Wehl: 0314 68 14 00
Zevenaar: 0316 34 49 90

Online plannen