Lukassen verwelkomt klanten Wenting Fietsen in winkel Zevenaar

Met ingang van dinsdag 9 juli 2019 treft u enkele nieuwe gezichten in de winkel van Lukassen Tweewielers in Zevenaar. Fons en Jacintha Wenting van Wenting Fietsen & Fietsen, voorheen gevestigd aan de Marktstraat in Zevenaar, dragen hun werk en klanten geleidelijk over aan Lukassen Tweewielers.

Niet alleen Fons en Jacintha, maar ook hun trouwe monteur André verhuist mee. Hij zal dus in de werkplaats te vinden zijn terwijl Fons en Jacintha geregeld aanwezig zijn in de winkel. De nauwe samenwerking met Wenting Fietsen & Fietsen, en de daarop volgende overdracht, is ingegeven door de leeftijd van Fons en Jacintha. Fons zegt hierover: “Wij denken zo langzamerhand na over een leven na het ondernemerschap. De zaak en onze klanten liggen ons na aan het hart. Daarom hebben wij deze zorgvuldige afweging gemaakt.”

Vertrouwde sfeer

Waar het, inmiddels 100 jaar oude, merk Wenting Fietsen & Fietsen niet bij Lukassen Tweewielers op de gevel zal prijken, zullen klanten van de Marktstraat de vertrouwde service en sfeer wél aan de Voltastraat terugvinden. Beide winkels delen namelijk een vergelijkbare klantgerichte filosofie. Jacintha: “Wij hebben er alle vertrouwen in dat de overdracht aan Lukassen Tweewielers voor ons én voor onze klanten natuurlijk en logisch zal aanvoelen.”

Logische stap

De overdracht is voor Lukassen Tweewielers een logische stap. Laatstgenoemde wil haar positie als nummer één e-bike- en tweewielerspecialist in de regio de komende jaren verder uitbouwen. Iedere dag wandelen nieuwe klanten de winkels in Wehl en Zevenaar binnen, om uiteindelijk glimlachend en fietsend weer naar buiten te komen. Jan Lukassen: “Daar doen we het allemaal voor. Wij willen onze klanten helpen aan precies de juiste vorm van mobiliteit, voor ieder doel. En voor mensen van iedere leeftijd. Wij zorgen ervoor!”