MOVE Amsterdam: visie op e-bike de toekomst

Er landde laatst een bijzondere uitnodiging in onze digitale brievenbus. Of we ons wilden melden in Amsterdam voor de opening van Move The City, een initiatief van PON. Laatstgenoemde verzorgt de distributie van Gazelle fietsen in Nederland en deelt via Move The City haar visie op mobiliteit in de toekomst, zo ook als het gaat om fietsen.

Als enige Nederlandse Gazelle dealer mochten wij de feestelijke opening bijwonen. Move nodigt bezoekers uit om zich te laten inspireren, informeren en in gesprek te gaan over de toekomst van mobiliteit en de impact hiervan op de samenleving. We keken onze ogen uit. Niet alleen zagen we schitterende conceptcars, ook de e-bike bleef niet onderbelicht. Als mogelijk snelste vervoersmiddel in steden heeft onze oerhollandse fiets nog ontzettend veel toekomstperspectief, dat is wel duidelijk.

Een bezoek brengen aan Move The City is naar onze mening de moeite meer dan waard. Als u dat nu doet, dan gaan wij  intussen verder met het aanbieden van de meest moderne fietsen en e-bikes. Om de ontwikkelingen van de toekomst te ondersteunen – en klantgerichte mobiliteitsoplossingen te blijven leveren – delen wij geregeld onze ervaringen met partijen als Pon.

Bezoek Move the City

Move the City is vanaf oktober zes dagen per week te zien (dinsdag t/m zondag), direct naast het Olympisch Stadion, van 10:00 tot 17:00 uur. De toegang is gratis. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Move The City.