Fluisterstil naar het werk: NIU e-scooters!

Wat is het toch heerlijk! Geen herrie meer, geen boze buren als je ’s ochtends vroeg de brommer start om naar je werk te gaan. Nieuw in ons assortiment zijn de elektrische scooters van het mooie merk NIU met Bosch aandrijving. Ze zijn fluisterstil, brengen je lekker ver weg en zijn leverbaar in verschillende varianten.

Bijvoorbeeld de elektrische scooters uit de NIU N-series: je kunt er 50-70 kilometers mee rijden, voordat je binnen het tijdsbestek van 6 uur de lithium-Ion accu weer volledig oplaadt. Je legt hem ’s avonds aan de stekker. En ’s ochtends ga je weer met nieuwe energie naar het werk. Fluisterstil.

Verder is er nog de kleinere en lichtere M series, die een zeer laag energieverbruik combineert met een lekker lange actieradius van zo’n 65 km. Of wat te denken van de stoere U serie. Om de efficiëntie van de motor in deze scooters te vergroten, heeft de R & D-afdeling van NIU een nieuwe magneetmotor ontwikkeld. Elk onderdeel van de elektrische aandrijving van de U-Series is ontworpen met precisie.

Met de scooters van NIU kun je gerust aankomen. Ze zijn duurzaam, vlot, gemakkelijk in het gebruik en ze rijden super comfortabel. We hebben ze uitgestald in onze showrooms, dus kom ze gerust bekijken. We vertellen je er graag alles over!