Private shopping bij Lukassen Tweewielers

Het ziet er niet naar uit dat wij op Hemelvaartsdag onze achtste Borrelroute zullen organiseren. Jammer, want met ongeveer 250 fietsers is dat altijd een gezellige, sociale happening. Wat kan er dan wel? Tijdens de coronacrisis is social distancing immers het devies. Nou ja, fietsen mág nog. Het AD schreef zelfs het extra bescherming biedt tegen corona. Daarnaast introduceren wij in onze showrooms Private shopping.

Fietsen blijkt vooral een gezond en verstandig alternatief te zijn voor reizen via het openbaar vervoer, omdat juist in bussen, treinen, trams en metro’s veel mensen besmet raken. Reizen op de fiets voorkomt enerzijds besmetting van de fietser en anderzijds virusoverdracht van de fietser op anderen.

Functioneel, recreatief én als private shopper!

Je kunt dus met een gerust hart op de fiets naar de winkel. Maar fietsen is natuurlijk ook in recreatief opzicht nog steeds een prima bezigheid, bijvoorbeeld als je een luchtje wilt scheppen. Mocht je onderweg zijn, dan kun je in onze showrooms terecht voor private shopping. Als gevolg van ons deurbeleid laten wij slechts enkele klanten tegelijk toe. Hoor jij daar bij, dan zorgen wij – nog meer dan anders – dat je álle aandacht krijgt. Wil je zeker weten dat je terecht kunt? Bel ons dan voor een afspraak via 0314 68 14 00.

Gezondheidsvoordelen

In het al eerder genoemde artikel in het AD wordt door virologen en experts gesteld dat fietsen vooral ook gezondheidsvoordelen biedt. Zo helpt het je bloeddruk te verlagen, wat goed nieuws is voor de weerstand van mensen met hart- en vaatziekten en diabetici. Verder adem je al fietsend intenser, waardoor je je longen reinigt. Ook dat draagt bij aan virusbescherming.

Wij zien het als onze taak om zoveel mogelijk mensen fietsend mobiel te houden. En zolang we mogen, doen we er zelfs alles aan om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen. Zo draait onze werkplaats volop, waarbij we er natuurlijk voor zorgen dat fietsonderdelen, waarmee klanten in aanraking komen schoon blijven. Dat is slechts één van de maatregelen binnen ons corona beleid. Zo dragen ook wij ons steentje bij aan het laag houden van de besmettingscurve.