Fietsreparatie of onderhoud nodig?

Voor een afspraak in één van onze fietswerkplaatsen, bel: 0314 68 14 00 (Wehl) of 0316 344 990 (Zevenaar)

Fietswerkplaats afspraak online plannen? Dat kan!

Gebruik voor nieuwe registraties het e-mailadres dat bij ons bekend is. Je kunt zelf een wachtwoord kiezen. Nadat je bent ingelogd, zie je automatisch de fiets(en) die je in je bezit hebt.

Fietswerkplaatsen met toegewijde en geschoolde professionals

Goed onderhoud van uw fiets is een voorwaarde voor onbezorgd fietsplezier. Natuurlijk kan het gebeuren dat u onverhoopt te maken krijgt met een technisch probleem zoals een lekke band, haperende verlichting, een weigerende accu of een gebroken ketting. In onze fietsenwerkplaatsen hebben wij zowel voor onderhoud als fietsreparatie een vast team van toegewijde en geschoolde professionals voor u klaar staan.

  • onderhoud van uw (elektrische) fiets
  • reparatie van uw (elektrische) fiets
  • montage van fietsaccessoires
  • grondige reiniging van uw fiets
  • afstellen van versnellingen, remmen, enz.
  • halen en brengen van uw fiets
  • reparatie en onderhoud aan bromfietsen

Elektrische leasefiets

De elektrische fiets is nu voor iedereen bereikbaar dankzij fietslease. Om het je het extra gemakkelijk maken, regelen wij alles rondom de aanvraag voor je!

Meer informatie

Fietsverzekering

Natuurlijk ben je zuinig op je nieuwe fiets of bromfiets! Je wilt er toch jarenlang zorgeloos plezier van hebben? Met onze fietsverzekering ga je gerust op pad.

Meer informatie

Een proefrit maken

Dat een fiets er fraai uitziet is mooi meegenomen. Maar hoe rijdt ie? Daar kom je maar op één manier achter. Proefrijden!

Plan een proefrit

Wat is het voordeel van vaste onderhoudstarieven?

Wij houden van duidelijkheid en voorkomen graag vervelende verrassingen. U kunt er op rekenen van te voren op de hoogte te worden gesteld van de kosten voortvloeiend uit reparatie en onderhoud. Voor onderhoud van uw fiets zijn er drie vaste pakketten: Brons, Zilver en Goud. Het tarief voor de Gouden Winterbeurt geldt voor alle fietsen, vanaf 1 december tot 1 maart.

Fietsenwerkplaats onderhoudstarieven

Tevreden klanten van Lukassen

★★★★★

8 maanden geleden

Ik kwam voor een kleine reparatie aan mijn fiets zonder afspraak. Hebben mij toch gelijk geholpen, na 10 minuten was mijn fiets weer klaar. Toen ik vroeg wat de kosten waren bleek deze er niet te zijn. Top service????

Frank Peters

★★★★★

8 maanden geleden

Zeer deskundig te woord gestaan door Jurgen. Daar heb je wat aan. Een fiets kan ik overal kopen. Maar een deskundige fietsenmaker is iets anders. Prima!

Ton de Gouw

★★★★★

2 jaar geleden

Erg goede fietsenzaak, niet al te groot, maar goed aanbod aan fietsen voor kinderen, mannen, vrouwen, ook goed aanbod e-bikes en scooters. Aardig personeel, goede reparaties en genoeg fietsaccessoires!

Ben Berkenbosch

★★★★★

2 jaar geleden

Erg goede fietsenwerkplaats, niet al te groot, maar goed aanbod aan fietsen voor kinderen, mannen, vrouwen, ook goed aanbod e-bikes en scooters. Aardig personeel, goede reparaties en genoeg fietsaccessoires!

Ben Berkenbosch

★★★★★

Lukassen Tweewielers 10 Beoordeling 8.9 gebaseerd op 819 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Werkplaats

Onderhoud of reparatie nodig?

  • Haal- en Brengservice
  • Binnen één dag klaar
  • De beste vakmensen!

Wehl: 0314 68 14 00
Zevenaar: 0316 34 49 90

Online plannen
Onze online agenda is momenteel vrijwel vol gepland. Dat wil niet zeggen dat er geen ruimte is. Bel ons gerust, dan vinden we een plekje voor u.

Wehl 0314 68 1400
Zevenaar 0316 344 990
Onze online agenda is momenteel vrijwel volgepland. Dat wil niet zeggen dat er geen ruimte is. Bel ons gerust, dan vinden we een plekje voor u.

Wehl 0314 68 1400
Zevenaar 0316 344 990