WerkplaatsHoe zorgt u er zelf voor dat uw fiets altijd voor u klaar staat?

De klaar-binnen-een-dag-service van Lukassen Tweewielers houdt in dat u op afspraak uw fiets 's-morgens kunt brengen en 's-avonds weer kunt afhalen. Komt halen en brengen u niet goed uit? Geen punt. Lukassen Tweewielers biedt een haal-en breng service aan, binnen een straal van 15 km rondom de betreffende winkel. Voor excellentpashouders is deze service gratis!

Goed onderhoud van uw fiets is een voorwaarde voor onbezorgd fietsplezier. Natuurlijk kan het gebeuren dat u onverhoopt te maken krijgt met een technisch probleem zoals een lekke band, haperende verlichting, een weigerende accu of een gebroken ketting. Bij Lukassen tweewielers hebben wij zowel voor onderhoud als reparatie een vast team van toegewijde en geschoolde professionals voor u klaar staan. Zij verzorgen voor u:
 
Wat is het voordeel van vaste onderhoudstarieven?

Wij houden van duidelijkheid en voorkomen graag vervelende verrassingen. U kunt er op rekenen van te voren op de hoogte te worden gesteld van de kosten voortvloeiend uit reparatie en onderhoud. Voor onderhoud van uw fiets zijn er drie vaste pakketten: Brons, Zilver en Goud. Het tarief voor de Gouden Winterbeurt geldt voor alle fietsen, vanaf 1 december tot 1 maart.
 

Klik op een van de links hieronder en bekijk het onderhoudstarief voor úw fiets!