Damesfiets kopen? Bij Lukassen Tweewielers vindt u altijd wel een fiets die bij u past. Wij hebben namelijk een breed aanbod met allerlei en verschillende soorten fietsen voor dames. Denkt u hierbij aan de ‘normale’ fiets of de klassieke ‘omafiets’ voor dagelijks gebruik, maar ook een transportfiets en de wat sportievere fietsen met versnellingen voor de vrouw. Vanzelfsprekend hebben we ook mountainbikes en racefietsen met damesframe voor de sportieveling. Op die manier kunt u ook comfortabel en stijlvol uw sport beoefenen op de juiste fiets. Ook hebben wij de steeds populairder wordende elektrische fietsen, geschikt voor vrouwen, in ons assortiment. Fietsen waarmee u altijd een extra steuntje in de rug heeft. Onze fietsen zijn beschikbaar van topmerken als Sparta, Koga, Gazelle, Batavus, Kona, Haibike, Cortina, Riese & Muller en Puky. Bezoek één van onze winkels om het uitgebreide aanbod te bekijken. Onze specialisten geven altijd een passend advies. Want waar moet u letten bij de aanschaf? De medewerkers van Lukassen Tweewielers weten precies hoe elke stadsfiets, bromfiets, elektrische fiets of sportfiets in elkaar steekt. Uw nieuwe damesfiets koopt u dan ook (online) bij de fietsspecialist.

Damesfiets kopen bij Lukassen Tweewielers

In het ruime assortiment van Lukassen Tweewielers bieden wij prachtige damesfietsen aan. Wij hebben diverse soorten fietsen voor dames van A-merken als Gazelle, Cortina, Batavus en Sparta. Voor vrouwen hebben we altijd een grote voorraad stadsfietsen, elektrische fietsen en transportfietsen. Kwaliteit en betrouwbaarheid is voor ons van groot belang. Om die reden heeft u bij ons de keuze uit ruim 100 damesfietsen van topkwaliteit. De damesfiets is vooral herkenbaar aan de lage instap. Dit is jaren terug bedacht, zodat vrouwen met hun rok eenvoudig op de fiets konden stappen. Dit onderscheid wordt nog steeds gemaakt. Let bij de aanschaf wel op speerpunten als remmen, versnellingen en vering mogelijkheden. Omdat de keuze nogal groot is, lichten wij graag de enkele soorten fietsen toe. Als u in een drukke stad woont, is een stadfiets een goede uitkomst. Deze zijn beschikbaar in een moderne variant of juist met een retro uitstraling. Ook hebben we trendy transportfietsen met een drager bovenop het stuurwiel die ruimte maakt voor een tas, krat of mand. Maar we hebben ook sportieve damesmodellen met vele versnellingen of elektrische fietsen, geschikt voor lange fietstochten.

Ik koop mijn damesfiets bij de specialist

Onze fietsspeciaalzaken in Wehl en Zevenaar zijn servicegericht opgezet. Dat betekent dat u bij Lukassen Tweewielers niet alleen een damesfiets koopt, maar ook kiest voor de zekerheid van maximaal fietsplezier. Wij hebben de beschikking over een professionele en efficiënt ingerichte werkplaats waar uw fiets snel en vakkundig kan worden gerepareerd. Vanzelfsprekend wilt u weer snel de beschikking over uw fiets hebben. Daarom bieden wij de Klaar-binnen-een-dag-service aan, dat betekent dat u op afspraak uw fiets ’s morgens kunt brengen en ’s avonds weer op kunt halen. En komt brengen en ophalen niet goed uit? Dan bieden wij dan ook de Haal-en-breng-service aan binnen een straal van 15 kilometer rondom de betreffende winkel.

★★★★★

Lukassen Tweewielers 10 Beoordeling 8.9 gebaseerd op 731 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Werkplaats

Onderhoud of reparatie nodig?

  • Haal- en Brengservice
  • Binnen één dag klaar
  • De beste vakmensen!

Wehl: 0314 68 14 00
Zevenaar: 0316 34 49 90

Online plannen