Elektrische fiets kopen?

Elektrisch fietsen heeft een enorme vlucht genomen in Nederland. Met name in de Achterhoek en Liemers, waar oneindig en vrij gefietst kan worden in de fraaie natuur en waar uw uithoudingsvermogen op de proef kan worden gesteld. Lukassen Tweewielers in Wehl en Zevenaar is specialist op het gebied van elektrische fietsen, zowel geheel elektrisch, dus door middel van gashandle (Sparta), of met trapondersteuning. Elektrische fietsen zijn er van allerhande merken, waarbij de specificaties uiteenlopen. Denk hierbij aan elementen als de trapkracht en de rotatie van de sensor, de midden motor, voor- en achterwiel aandrijving, speed fietsen en de accu keuze. Door ons enorme aanbod van elektrische fietsen ziet men door de bomen het bos vaak niet meer. Samen met u vinden wij altijd de fiets die bij u past. Of u nu veel of weinig wensen heeft, voor een ieder is er een passende, elektrische fiets te koop. Al bij de aankoop maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring. U zult ook altijd verzocht worden om een proefrit te maken op diverse modellen en systemen, zodat u er zeker van kan zijn dat u de juiste elektrische fiets uitzoekt en hiervan vervolgens tot volle tevredenheid kan genieten.

Elektrische fiets kopen bij Lukassen Tweewielers

Service en Garantie staan bij Lukassen Tweewielers hoog in het vaandel. U kunt erop rekenen dat de professionele fietsenmakers steeds op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tweewielers. Zo heeft de elektrische fiets in de afgelopen jaren een enorme opmars gemaakt. Een elektrische fiets is een tweewieler die naast het gewone fietssysteem, extra elektrische ondersteuning biedt. Dit kan door middel van een midden-, voorwiel of achterwielmotor. De elektrische fiets is populairder dan ooit. Het is een ideale investering voor iedereen die tijdens het fietsen een extra zetje in de rug wenst. Met een elektrische fiets kunt u nog vaker gebruik maken van de fiets waar i voorheen de auto voor zou gebruiken. Er is van alles om rekening te houden wanneer u gaat kijken naar elektrische fietsen. De motorpositie, de actieradius, de positie van de accu: allemaal zaken om u goed in te verdiepen wanneer u bezig bent met de aanschaf van elektrische fietsen. Komt u er niet uit of wilt u graag wat meer informatie over elektrische fietsen? Dan kunnen onze e-bike experts u zeker verder helpen!

Ik koop mijn elektrische fiets bij de specialist

Elektrische fiets kopen? Bij ons kunt u terecht aanbod elektrische, hybride en stadsfietsen van merken als Batavus, Koga, Sparta en Gazelle. Naar welke van de twee winkels van Lukassen Tweewielers u ook toe gaat voor uw elektrische fiets: beide fietsspeciaalzaken zijn servicegericht opgezet. Dat betekent dat u bij Lukassen Tweewielers niet alleen een fiets koopt, maar ook de zekerheid van maximaal fietsplezier.

★★★★★

Lukassen Tweewielers 10 Beoordeling 8.9 gebaseerd op 830 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Werkplaats

Onderhoud of reparatie nodig?

  • Haal- en Brengservice
  • Binnen één dag klaar
  • De beste vakmensen!

Wehl: 0314 68 14 00
Zevenaar: 0316 34 49 90

Online plannen