Kinderfiets kopen? Dan bent u bij Lukassen Tweewielers in Wehl en Zevenaar aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan driewielers, balanceerfietsen en kinderfietsen met zijwieltjes. De driewielers zijn eigenlijk de klassieke kinderfietsjes en zijn met name geschikt voor de kleinste kinderen. De balanceerfietsen zijn geschikt voor het oefenen van het evenwicht. Voordat de kinderen echt gaan fietsen, kunnen ze oefenen op de kinderfietsjes met zijwieltjes. Daarnaast moet een kinderfiets aan veel eisen voldoen: hij moet veilig zijn, tegen een stootje kunnen en de juist maat hebben. Het kiezen van de juiste maat fiets kan moeilijk zijn, aangezien kinderen snel groeien. Daarom biedt Lukassen Tweewielers een maattabel voor kinderfietsen aan. En uiteraard kunnen onze vakkundige en gediplomeerde medewerkers ook een advies op maat geven. Loop eens binnen en laat u informeren over deze fietsen en hun vele mogelijkheden, en natuurlijk kunt u ook een proefrit maken! Service en garantie staan bij ons namelijk hoog in het vaandel. Een kinderfiets kopen doet u dus bij de beste fietsenwinkel. Uw kind heeft straks onbezorgd fietsplezier.

Kinderfiets kopen bij Lukassen Tweewielers

Het is belangrijk dat de kinderfiets de juiste maat heeft, comfortabel fietst en veilig is. Lukassen Tweewielers heeft enkel en alleen kinderfietsen van kwaliteitsmerken, zoals Alpina, Loekie, Sparta en Batavus, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u een comfortabele én veilige kinderfiets koopt. Onze kinderfietsen worden allemaal afgemonteerd geleverd en vaak tegen de beste prijs van Nederland. Om uw kind zo lang mogelijk te laten genieten van zijn of haar fiets, is het aan te raden om ervoor te zorgen dat het zadel en het stuur in hoogte verstelbaar zijn. Onze jeugdfietsen zorgen voor een combinatie van comfort en veiligheid terwijl ze leren fietsen. Om het fietsen zo veilig mogelijk te maken voor uw kinderen, adviseren wij om de juiste beschermende accessoires (fietshelm) aan te schaffen. Ook zijn de speciale kinderaccessoires zoals een fietsbel en een speelgoedmandje belangrijk voor de veiligheid en kunnen tevens het plezier vergroten. Lukassen Tweewielers staat voor onbezorgd fietsplezier. U kunt erop rekenen dat onze professionele fietsenmakers steeds op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tweewielers. Medewerkers van ons weten precies hoe elke kinderfiets in elkaar steekt.

Ik koop mijn kinderfiets bij de specialist

Lukassen Tweewielers heeft met fietsenwinkels in Wehl en Zevenaar de grootste keuze uit kinderfietsen. U slaagt bij ons altijd. Bij ons koopt u niet alleen fiets, maar heeft u ook de zekerheid van maximaal fietsplezier. Daarnaast verzorgen onze monteurs het onderhoud én de reparatie. Wij beschikken over een professionele en efficiënt ingerichte werkplaats waar de kinderfiets snel en vakkundig kan worden gerepareerd. Naar welke van de twee winkels van Lukassen Tweewielers u ook toe gaat voor uw fietsreparatie: beide fietsspeciaalzaken zijn servicegericht opgezet.

★★★★★

Lukassen Tweewielers 10 Beoordeling 8.9 gebaseerd op 819 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Werkplaats

Onderhoud of reparatie nodig?

  • Haal- en Brengservice
  • Binnen één dag klaar
  • De beste vakmensen!

Wehl: 0314 68 14 00
Zevenaar: 0316 34 49 90

Online plannen