Fietsreparatie nodig?

 Het kan natuurlijk gebeuren dat u onverhoopt te maken krijgt met een technisch probleem aan uw fiets, zoals een lekke band, haperende verlichting, een weigerende accu of een gebroken ketting. Bij Lukassen Tweewielers hebben wij voor reparatie een vast team van toegewijde en geschoolde professionals voor u klaar staan. Elke winkel, zowel in Wehl als Zevenaar, beschikt over een professioneel ingerichte werkplaats waarin fiets reparaties op een vakkundige en gediplomeerde wijze uitgevoerd worden. Wij staan voor onbezorgd fietsplezier. Service en garantie staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. U wilt natuurlijk snel weer de beschikking over uw fiets hebben. Daarom bieden wij de Klaar-binnen-een-dag-service aan, wat inhoudt dat u op afspraak uw fiets ’s morgens kunt brengen en ’s avonds weer op kunt halen. En komt het brengen en halen u niet goed uit? Geen probleem. Daarvoor bieden wij dan ook de Haal-en-breng-service aan binnen een straal van 15 kilometer rondom de betreffende winkel. Laat uw fietsreparatie dus uitvoeren door Lukassen Tweewielers. Zo bent u verzekerd van onbezorgd fietsplezier.

Fietsreparatie uitvoeren bij Lukassen Tweewielers

U kunt voor alle reparaties bij Lukassen Tweewielers terecht. Denk hierbij aan het repareren van defecte versnellingen, kettingen, remmen, spaken en verlichtingen. Maar uiteraard plakken wij ook uw binnenband of helpen wij bij het vervangen een binnenband en/of buitenband. Uw fiets wordt deskundig gerepareerd waarbij we er altijd naar streven deze binnen 24 uur gereed te hebben. Zolang uw fiets bij ons in reparatie is, kunt u kosteloos van een leenfiets gebruikmaken. U kunt erop rekenen dat onze professionele fietsenmakers steeds op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tweewielers. Zo heeft de elektrische fiets in de afgelopen jaren een enorme opmars gemaakt. Medewerkers van Lukassen Tweewielers zijn hierin meegegroeid en weten precies hoe elke stadsfiets, bromfiets, kinderfiets, elektrische fiets of sportfiets in elkaar steekt. Zij werken dan ook in een zeer geavanceerde werkplaats met de nieuwste (digitale) technieken. Mochten de kosten tijdens het repareren hoger oplopen dan was afgesproken, dan nemen wij altijd telefonisch contact met u op om dit te bespreken. Wij overleggen dan met u wat te doen.

Ik regel mijn fiets reparatie bij de specialist

Naar welke van de twee winkels van Lukassen Tweewielers u ook toe gaat voor uw fietsreparatie: beide fietsspeciaalzaken zijn servicegericht opgezet. Dat betekent dat u bij Lukassen Tweewielers niet alleen een fiets koopt, maar ook de zekerheid van maximaal fietsplezier. Onze monteurs verzorgen onderhoud én reparatie. Wij beschikken over een professionele en efficiënt ingerichte werkplaats waar uw fiets snel en vakkundig kan worden gerepareerd. De meest gangbare onderdelen liggen er op voorraad.

★★★★★

Lukassen Tweewielers 10 Beoordeling 8.9 gebaseerd op 735 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Werkplaats

Onderhoud of reparatie nodig?

  • Haal- en Brengservice
  • Binnen één dag klaar
  • De beste vakmensen!

Wehl: 0314 68 14 00
Zevenaar: 0316 34 49 90

Online plannen