Fiets accessoires nodig om zo compleet en beschermd mogelijk de weg op te gaan? Brengt u dan een bezoek aan de winkels van Lukassen Tweewielers in Wehl en Zevenaar. In ons ruime assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor uw fiets. Wij hebben namelijk een complete afdeling ingericht voor tweewieleraccessoires en fietskleding. Alles wat u nodig heeft voor uw fiets hebben wij. U treft bijvoorbeeld helmen, kinderzitjes, bidons, fietsbellen, GPS’s, fietsaanhangers, fietsendragers, fietshelmen, fietshandschoenen en fietspompen aan, maar ook sportieve fietskleding en regenkleding. Geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Maar er is nog veel meer. Kom gerust eens kijken, passen en maak uw keuze. Wij staan voor onbezorgd fietsplezier. Service en garantie staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Onze ervaren medewerkers kunnen u alles vertellen over de accessoires. Uiteraard geven zij ook een passend advies voor optimaal fietsplezier. Wacht dus niet langer en bezoek de winkels van Lukassen Tweewielers. Ons assortiment fiets accessoires combineert praktische accessoires namelijk met plezier!

Fiets accessoires kopen bij Lukassen Tweewielers

Bij Lukassen Tweewielers maken we uw fietstochten graag zo aangenaam mogelijk. Er bestaan talloze fietsaccessoires die fietsen een prettigere maar ook stijlvollere ervaring kunnen maken voor fietsers van alle leeftijden. U vindt in ons assortiment bijvoorbeeld niet alleen fietssloten en fietsmanden, maar ook andere accessoires die uw fiets nét iets comfortabeler maken. Denkt u bijvoorbeeld aan een houder voor uw smartphone of een broekklem, zodat uw broekspijpen niet vies worden of in de spaken komen tijdens het fietsen. Voor de langere fietstochten zijn er uiteraard ook bidonrekjes voor beschikbaar. Verder bieden wij verschillende kledingstukken aan die u nodig heeft als fietsen voor u meer dan alleen een vervoersmiddel. Als u graag op de mountainbike zit, zijn een stevige fietshelm en goede fietshandschoenen onmisbaar. En dankzij onze regenkleding en winterkleding blijft u warm en droog tijdens fietsritten door de regen en de kou. Bezoekt u onze winkel voor het aanbod. De medewerkers geven graag een passend advies. En moeten wij helpen met het monteren van deze accessoires? Ook dan kunnen onze specialisten u van dienst zijn.

Ik koop mijn fietsaccessoires bij de specialist

Naar welke winkel van Lukassen Tweewielers u ook toe gaat voor uw fiets accessoires: beide fietsspeciaalzaken zijn servicegericht opgezet. Dat betekent dat u bij Lukassen Tweewielers niet alleen een fietsen en accessoires koopt, maar ook de zekerheid van maximaal fietsplezier. Komt u er niet uit of wilt u graag wat meer informatie over fietsaccessoires? Dan kunnen onze fiets experts u zeker verder helpen!

★★★★★

Lukassen Tweewielers 10 Beoordeling 8.9 gebaseerd op 735 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Werkplaats

Onderhoud of reparatie nodig?

  • Haal- en Brengservice
  • Binnen één dag klaar
  • De beste vakmensen!

Wehl: 0314 68 14 00
Zevenaar: 0316 34 49 90

Online plannen