Fiets inruilen? Dat doet u bij Lukassen Tweewielers. Bij aankoop van een nieuwe fiets in onze winkel in Wehl of Zevenaar, kunt u uw oude fiets inwisselen. De waarde van uw fiets is afhankelijk van het soort fiets, hoe oud deze is en wat de staat is waarin deze verkeert. Hierbij letten wij met name op banden, de ketting en tandwielen. Bezoekt u onze winkel om uw oude fiets te taxeren. Zo bent u eenvoudig van uw oude fiets af. De inruilfiets wordt meegenomen op het moment dat de nieuwe fiets wordt geleverd. Wij zijn bij de aankoop van deze tweedehands fietsen wel verplicht om deze aan de hand van het framenummer te controleren op diefstal. De in te ruilen fiets moet namelijk geregistreerd worden in het Digitaal Opkopers Register. Zo zijn wij verzekerd van een veilige inruil. Omdat wij het belangrijk vinden dat u levenslang mobiel bent, is bij ons mogelijk om uw fiets in te ruilen voor een scootmobiel of rollator. Wij hebben een ruim assortiment van deze vervoersmiddelen. Onze medewerkers geven u uiteraard een passend advies, zodat u de juiste nieuwe fiets, scootmobiel of rollator aanschaft. Uw fiets inruilen doet u dus bij fietsspecialist Lukassen Tweewielers.

Fiets inruilen bij Lukassen Tweewielers

Bij Lukassen Tweewielers is het dus geen probleem om uw oude fiets in te ruilen. Uw gebruikte fiets is uiteraard geld waard. De inruilwaarde levert bij onze winkels korting op bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Het bedrag wordt direct verrekend. Ander voordeel is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het verkopen van uw oude fiets. Maar welke nieuwe fiets gaat u bij ons aanschaffen? U vindt bij ons een ruim aanbod topkwaliteit fietsen. Ons (online) assortiment bevat onder meer elektrische fietsen, kinderfietsen, damesfietsen en herenfietsen. Ook bieden wij de mooiste mountainbikes en vouwfietsen aan. Deze zijn van A-merken als bijvoorbeeld Sparta, Koga, Gazelle, Batavus, Kona, Haibike, Cortina, Riese & Muller en Puky. Daarbij zijn wij officieel dealer van het bromfiets- en scootmobielmerk Kymco. Er is bij ons dus altijd wel het mooiste en nieuwste model te vinden die past binnen uw budget. In onze winkels kunt u daarnaast terecht voor een breed aanbod fietsaccessoires en fietsonderdelen om uw fiets compleet te maken of op te knappen. Voor de ouderen onder ons zijn er ook rollators beschikbaar.

Ik ruil mijn fiets in bij de specialist

Wij hebben jarenlange ervaring en geven u een zo realistisch en eerlijk mogelijke inruilprijs voor uw fiets. Dit lichten wij ook toe. Zo weet u zeker dat u service op maat krijgt en u met een goed gevoel op uw nieuwe fiets de deur uit kunt rijden. Onze winkels zijn servicegericht opgezet. Dat betekent dat u bij Lukassen Tweewielers niet alleen een oude fiets inruilt en een nieuwe koopt, maar ook de zekerheid hebt van maximaal fietsplezier. Wacht niet langer en ruil uw oude stads- en racefiets of mountainbike bij ons voor een nieuw exemplaar.

★★★★★

Lukassen Tweewielers 10 Beoordeling 8.9 gebaseerd op 670 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Werkplaats

Onderhoud of reparatie nodig?

  • Haal- en Brengservice
  • Binnen één dag klaar
  • De beste vakmensen!

Wehl: 0314 68 14 00
Zevenaar: 0316 34 49 90

Online plannen