Herenfiets kopen? Dat doet u bij Lukassen Tweewielers. In onze winkels in Wehl en Zevenaar heeft u de keuze uit het enorme aanbod herenfietsen. Daardoor zult u altijd een passend model vinden. Door de nieuwe technologische ontwikkelen heeft de fiets voor mannen een enorme kwaliteitsimpuls gekregen. Daarbij wordt het uiterlijk steeds mooier. Wij hebben dan ook een ruim assortiment lifestyle-fietsen, stadsfietsen, sportieve hybride fietsen of robuuste mountainbikes. Ook hebben wij de steeds populairder wordende elektrische fietsen, geschikt voor heren, in ons assortiment. Fietsen waarmee u altijd een steuntje in de rug heeft. Al onze fietsen zijn van topmerken als Sparta, Koga, Gazelle, Batavus, Kona, Haibike, Cortina, Riese & Muller en Puky. Brengt u eens een bezoek aan onze winkels om het uitgebreide assortiment te bekijken. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om een passend advies te geven. Want waar moet u letten bij de aanschaf? De specialisten van Lukassen Tweewielers weten precies hoe elke stadsfiets, bromfiets, elektrische fiets of sportfiets in elkaar steekt. Uw nieuwe herenfiets koopt u dan ook (online) bij de fietsspecialist.

herenfiets

Herenfiets kopen bij Lukassen Tweewielers

In het ruime assortiment van Lukassen Tweewielers vindt u prachtige herenfietsen tegen voordelige prijzen. Wij bieden diverse soorten fietsen voor heren aan van A-merken als Cortina, Batavus, Gazelle en Sparta tot de wat minder bekende merken als Haibike en Puky. Voor mannen hebben we altijd een grote voorraad stadsfietsen, elektrische fietsen en transportfietsen. Omdat wij kwaliteit belangrijk vinden, heeft u bij ons de keuze uit ruim 100 herenfietsen van topkwaliteit. Wilt u een nieuwe fiets, maar weet u nog niet welk soort u wilt? Ter ondersteuning lichten wij graag een deel ons assortiment herenfietsen toe. Woont u bijvoorbeeld in een drukke stad? Dan is een stadfiets een handig vervoersmiddel. Hiermee beweegt u eenvoudig door het verkeer en staat u nooit meer in de file. Ook is een opafiets al vele jaren een zeer populaire fiets onder mannen. Het robuuste uiterlijk en de retro uitstraling maken dit type zeer geliefd. Bent u op zoek naar een sportieve fiets met veel versnellingen? Dan is een sportieve herenfiets wellicht iets voor u. Of heeft u graag een extra steuntje in de rug? Bekijkt u dan eens ons assortiment elektrische fietsen.

Ik koop mijn herenfiets bij de specialist

Naar welke van de twee fietswinkels van Lukassen Tweewielers u ook toe gaat voor uw herenfiets: beide fietsspeciaalzaken zijn servicegericht opgezet. Dat betekent dat u bij Lukassen Tweewielers niet alleen een fiets koopt, maar ook de zekerheid van maximaal fietsplezier. Onze monteurs verzorgen onderhoud én reparatie. Wij beschikken over een professionele en efficiënt ingerichte werkplaats waar uw fiets snel en vakkundig kan worden gerepareerd. U wilt natuurlijk snel weer de beschikking over uw fiets hebben. Daarom bieden wij de Klaar-binnen-een-dag-service aan, wat inhoudt dat u op afspraak uw fiets ’s morgens kunt brengen en ’s avonds weer op kunt halen. En komt het brengen en halen u niet goed uit? Geen probleem. Daarvoor bieden wij dan ook de Haal-en-breng-service aan binnen een straal van 15 kilometer rondom de betreffende winkel.

★★★★★

Lukassen Tweewielers 10 Beoordeling 8.9 gebaseerd op 735 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Werkplaats

Onderhoud of reparatie nodig?

  • Haal- en Brengservice
  • Binnen één dag klaar
  • De beste vakmensen!

Wehl: 0314 68 14 00
Zevenaar: 0316 34 49 90

Online plannen