Service

Bij Lukassen Tweewielers maken wij het graag mogelijk dat je je uitgebreid online kunt oriënteren. In alle rust doe je, thuis vanachter de computer, volop fietsinspiratie op. Aan de andere kant weten wij hoe belangrijk het is om mensen te zien en spreken. En dat je die fiets die je gezien hebt wilt kunnen uitproberen. Daarom zijn wij er altijd voor je. Online en in levenden lijve!

Vertrouwd Fietsplezier

Ons grootste A-merk is… Lukassen Tweewielers. Wij doen er alles aan om het jou als klant zoveel mogelijk naar de zin te maken. En daar staan we bekend om. Kijk bijvoorbeeld naar de manier waarop wij je ontvangen, adviseren en alle ruimte geven om de juiste keuze te maken voor een fiets of elektrische fiets. Ook nadat  je je aankoop hebt gedaan mag je op een servicegerichte benadering rekenen. De binnenbandautomaten bij onze winkels in Wehl en Zevenaar zijn daarvan een voorbeeld, net zoals bijvoorbeeld onze haal- en brengservice bij reparatie en onderhoud of onze sleutelservice.

Ook kun je bij ons terecht voor je fietsverzekering. En wist je al dat wij jou alles kunnen vertellen over de fiscale voordelen van een fiets van de zaak? Loop gerust binnen bij onze winkels in Wehl of Zevenaar, je bent van harte welkom!

Je fiets verzekeren

Natuurlijk ben je zuinig op je nieuwe fiets of bromfiets! Je wilt er toch jarenlang zorgeloos plezier van hebben? Met onze fietsverzekering ga je gerust op pad.

Info en premie berekenen

Excellentpas

Lukassen Tweewielers is niet alleen zuinig op je fiets, maar ook op jou als klant. Daarom profiteer je van extra voordeel, met de Lukassen Excellentpas.

Meer informatie

Fietssleutel verloren?

Heb je overal gezocht, maar ben je toch echt je fietssleutel kwijt? Dan kun je via deze pagina lezen hoe je er een nieuwe sleutel bij kunt bestellen.

Fietsleutel aanvragen

Je fiets dezelfde dag klaar!

De klaar-binnen-een-dag-service van Lukassen Tweewielers houdt in dat je op afspraak je fiets ‘s-morgens kunt brengen en ‘s-avonds weer kunt afhalen. Komt halen en brengen je niet goed uit? Geen punt. Lukassen Tweewielers biedt een haal-en breng service aan, binnen een straal van 15 km rondom de betreffende winkel. Voor excellentpashouders is deze service gratis!

Tevreden klanten van Lukassen

★★★★★

6 maanden geleden

Ik kwam voor een kleine reparatie aan mijn fiets zonder afspraak. Hebben mij toch gelijk geholpen, na 10 minuten was mijn fiets weer klaar. Toen ik vroeg wat de kosten waren bleek deze er niet te zijn. Top service????

Frank Peters

★★★★★

8 maanden geleden

Zeer deskundig te woord gestaan door Jurgen. Daar heb je wat aan. Een fiets kan ik overal kopen. Maar een deskundige fietsenmaker is iets anders. Prima!

Ton de Gouw

★★★★★

2 jaar geleden

Erg goede fietsenzaak, niet al te groot, maar goed aanbod aan fietsen voor kinderen, mannen, vrouwen, ook goed aanbod e-bikes en scooters. Aardig personeel, goede reparaties en genoeg fietsaccessoires!

Ben Berkenbosch

★★★★★

2 jaar geleden

Erg goede fietsenzaak, niet al te groot, maar goed aanbod aan fietsen voor kinderen, mannen, vrouwen, ook goed aanbod e-bikes en scooters. Aardig personeel, goede reparaties en genoeg fietsaccessoires!

Ben Berkenbosch

★★★★★

Lukassen Tweewielers 10 Beoordeling 8.9 gebaseerd op 819 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Werkplaats

Onderhoud of reparatie nodig?

  • Haal- en Brengservice
  • Binnen één dag klaar
  • De beste vakmensen!

Wehl: 0314 68 14 00
Zevenaar: 0316 34 49 90

Online plannen