Hoe haalt u meer uit uw fiets?

Vrijwel dagelijks ruilen wij fietsen van onze klanten in. De betere en beste inruilers worden door ons compleet nagekeken en opgepoetst, waarna ze een tweede leven tegemoet gaan. Ons ruime en steeds wisselende assortiment gebruikte fietsen biedt voor ieder wat wils.

Hoe kiest u een gebruikte fiets die bij u past?

In onze winkels in Wehl en Zevenaar helpen wij u graag bij het maken van de juiste keus op het gebied van gebruikte fietsen. Wilt u zich alvast oriënteren? Ons complete aanbod vindt u hier. Wij zoeken samen met u de fiets die bij u past. Daarbij vragen wij u eerst naar uw verwachtingen. Waar moet uw gebruikte fiets aan voldoen? Vervolgens speelt uw budget uiteraard een rol. Zijn alle criteria bekend, dan vinden wij al snel de juiste fiets voor u. Na een stukje proefrijden kunt u de keus weloverwogen maken.

Voor ieder wat wils

Binnen ons assortiment gebruikte fietsen is er voor ieder wat wils. Van jong-gebruikte e-bikes tot stationsfietsen en van kinderfietsen tot mountainbikes en racefietsen. In elke prijsklasse is er een betrouwbare fiets te vinden.

Garantie

Ook met een gebruikte fiets moeten wij u voor langere duur zorgeloos op weg kunnen helpen. Tenzij wij anders met u overeenkomen wordt het gros van onze reguliere gebruikte fietsen met 3 maanden garantie verkocht. Voor E-bikes hebben wij een aangepast garantieplan. Afhankelijk van de verkoopprijs van de elektrische fiets bieden wij u één van de hieronder genoemde garantiemogelijkheden aan. Hierdoor kunnen wij binnen vrijwel ieder budget een geschikte e-bike aanbieden.

  1. zoals gezien en bereden meenemen, zonder garantie
  2. met 6 maanden garantie op de accu (gaat deze binnen 6 maanden na de garantieperiode alsnog kapot, dan monteren wij een nieuwe accu met 50% korting)
  3. voorzien van een nieuwe accu, waarop u 2 jaar garantie krijgt

Het is afhankelijk van de staat van de fiets welke soort garantie wij aanbieden. Wij gaan er hierbij uit dat wat goed is, niet vervangen hoeft te worden. Als de accu zichtbare gebreken vertoont zullen wij deze voor de verkoop vervangen.

★★★★★

Lukassen Tweewielers 10 Beoordeling 8.9 gebaseerd op 586 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Werkplaats

Onderhoud of reparatie nodig?

  • Haal- en Brengservice
  • Binnen één dag klaar
  • De beste vakmensen!

Wehl: 0314 68 14 00
Zevenaar: 0316 34 49 90

Online plannen