Scootmobielen

Toont alle 9 resultaten

 • Kymco Agility Scootmobiel, Diverse kleuren

  4.199,00
  Meer informatie vergelijken
 • Kymco K-Lite Scootmobiel, Diverse kleuren

  3.299,00
  Meer informatie vergelijken
 • Kymco Maxi XLS Scootmobiel, Diverse kleuren

  3.999,00
  Meer informatie vergelijken
 • Kymco Midi XLS Scootmobiel, Diverse kleuren

  3.399,00
  Meer informatie vergelijken
 • Kymco Mini LS+ Scootmobiel, Diverse kleuren

  1.999,00
  Meer informatie vergelijken
 • Kymco New Maxer Scootmobiel 19km, Diverse Kleuren

  4.699,00
  Meer informatie vergelijken
 • Kymco New Maxer Scootmobiel, Diverse kleuren

  4.399,00
  Meer informatie vergelijken
 • Kymco Vivio Electrische Rolstoel, Diverse kleuren

  2.499,00
  Meer informatie vergelijken
 • Van Raam Easy Rider 3, Granietgrijs

  6.999,00
  Meer informatie vergelijken

Scootmobielen

Beste keus veilige scootmobiel: Kymco scootmobiel met vier wielen.

Lukassen Tweewielers biedt plezier in mobiliteit voor de hele familie en voor iedere generatie. Zo vind je in ons assortiment de veilige en comfortabele scootmobielen van het merk Kymco. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en veilige scootmobiel, dan ben je bij ons dus zeker aan het juiste adres. De scoomobielen van Kymco staan bekend om hun kwaliteit en stabiliteit.

Waarom een veilige scootmobiel van Kymco?

In tegenstelling tot veel andere merken, hebben de Kymco scootmobielen vier wielen in plaats van drie. Dit zorgt voor extra stabiliteit, bijvoorbeeld bij het verlaten van een verhoogde stoep. Bovendien zijn Kymco scootmobielen uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals anti-kantel technologie, waardoor je jezelf nog veiliger kunt verplaatsen.

Eigen werkplaats voor onderhoud en reparatie scootmobielen

We begrijpen dat een veilige scootmobiel alleen veilig blijft als deze goed onderhouden wordt. Daarom hebben wij een eigen werkplaats waar onze deskundige monteurs ervoor zorgen dat jouw scootmobiel in topconditie blijft. Of het nu gaat om periodiek onderhoud, het vervangen van onderdelen of het uitvoeren van reparaties, bij ons is je scootmobiel in goede handen.

Haal- en brengservice voor jouw scootmobiel

Wij weten dat het niet altijd even makkelijk is om je scootmobiel naar de werkplaats te brengen voor onderhoud of reparatie. Daarom bieden wij een haal- en brengservice aan. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vervoer van jouw scootmobiel, wij zorgen ervoor dat deze opgehaald en weer thuisgebracht wordt.

Tweedehands scootmobiel

In ons uitgebreide tweedehands assortiment hebben wij meestal ook een of meerdere scootmobielen beschikbaar. Je vindt het tweedehands aanbod hier.

Proefrit op een scootmobiel met vier wielen

Ben je benieuwd naar de Kymco scootmobielen en wil je zelf ervaren hoe veilig en comfortabel ze zijn? Maak dan een afspraak voor een proefrit. Wij geven je graag uitleg over de verschillende modellen en helpen je bij het kiezen van de comfortabele en veilige scootmobiel die het beste bij jouw wensen en mobiliteitsbehoeften past.

Je fiets inruilen op een scootmobiel

Al je nog een (elektrische) fiets in de schuur hebt staan, dan kun je deze inruilen bij de aanschaf van een scootmobiel. Als je dat graag wilt, kunnen wij de fiets bij je thuis komen bekijken en een reële waardebepaling doen. Eventueel kunnen wij dan meteen één of meerdere scootmobielen meenemen, zodat je in je eigen omgeving kunt proefrijden. Geef gerust aan waar je je het prettigst bij voelt.

Wil je veilig mobiel blijven en onafhankelijk zijn?

Een veilige scootmobiel is essentieel voor je mobiliteit en onafhankelijkheid. Met de vierwielaandrijving, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en onze uitstekende, bekende Lukassen service, ben je verzekerd van een betrouwbare en veilige scootmobiel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een proefrit.

★★★★★

Lukassen Tweewielers 10 Beoordeling 8.9 gebaseerd op 819 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Werkplaats

Onderhoud of reparatie nodig?

 • Haal- en Brengservice
 • Binnen één dag klaar
 • De beste vakmensen!

Wehl: 0314 68 14 00
Zevenaar: 0316 34 49 90

Online plannen