Hoe haal je meer uit je Lukassen fiets?

Lukassen Tweewielers is niet alleen zuinig op je fiets, maar ook op jou als klant. Daarom profiteer je van extra voordeel met de Lukassen Excellentpas. Na aankoop van een fiets kun je de Excellentpas hieronder aanvragen.

Excellentpas voordelen

Gratis vervangende fiets bij reparatie en onderhoud

Omdat het vervelend is niet vooruit te kunnen, krijg je als Lukassen Excellentpashouder gratis een vervangende fiets mee, terwijl ons team hard sleutelt aan jouw eigen vervoermiddel.

Quick Service bij reparatie en onderhoud

Je hebt met de Excellentpas een streepje vóór. Op vertoon ervan kom je zonder afspraak in aanmerking voor Quick Service in de werkplaats. Extra prettig als je acuut met pech komt te staan.

Je verloren sleutelbos veilig weer terug

Zonder je adresgegevens te vermelden kun je dankzij de keycard versie van de Lukassen Excellentpas toch je sleutelbos weer veilig terugkrijgen. De eerlijke vinder kan de bos gewoon retourneren naar Lukassen Tweewielers. Wij scannen bij binnenkomst de kaart en zien dan vanzelf dat het om jouw sleutels gaat. Eén verlossend telefoontje van ons en je hoeft niet al je sloten te vervangen. Een hele geruststelling toch?

Gratis haal- & brengservice bij reparatie en onderhoud

Woon je in een straal van 15 kilometer rondom Zevenaar (of Wehl)? Dan komen wij je fiets tussen 08.00 en 12.00 uur ‘s morgens gratis ophalen. (m.u.v. de eerste beurt) Na reparatie wordt hij vervolgens (meestal de volgende dag) ook weer tussen 08.00 en 12.00 uur kosteloos teruggebracht.

Geregeld speciale aanbiedingen voor Excellentpashouders

Via e-mail houden wij jou als Excellentpashouder op de hoogte van speciale aanbiedingen en voordelen. Ook weet je het als eerste als we iets nieuws te melden hebben!

Je fiets dezelfde dag klaar!

De klaar-binnen-een-dag-service van Lukassen Tweewielers houdt in dat je op afspraak je fiets ‘s-morgens kunt brengen en ‘s-avonds weer kunt afhalen. Komt zelf halen en brengen je niet goed uit? Geen punt. Met onze fietsambulances bieden wij een haal-en breng service aan, binnen een straal van 15 km rondom de betreffende winkel. Voor excellentpashouders is deze service gratis!

Lees meer Afspraak maken
★★★★★

Lukassen Tweewielers 10 Beoordeling 8.9 gebaseerd op 819 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Werkplaats

Onderhoud of reparatie nodig?

  • Haal- en Brengservice
  • Binnen één dag klaar
  • De beste vakmensen!

Wehl: 0314 68 14 00
Zevenaar: 0316 34 49 90

Online plannen