Met een elektrische driewielfiets comfortabel en veilig op weg

Overweeg je vanwege een lichamelijke beperking of om een andere reden een elektrische driewielfiets aan te schaffen voor meer stabiliteit en gemak tijdens het fietsen? In dit artikel duiken we in de wereld van elektrische driewielfietsen, zodat je helemaal op de hoogte bent van de mogelijkheden.

De voordelen van elektrische driewielfietsen

Elektrische driewielfietsen, ook wel bekend als elektrische driewielers, bieden diverse voordelen:

  • Stabiliteit: Met drie wielen in plaats van twee biedt een driewielfiets aanzienlijk meer stabiliteit, waardoor het ideaal is voor mensen die zich minder zeker voelen op een tweewieler.
  • Comfortabel: Dankzij de ruime zitplaatsen en ergonomische ontwerpen bieden elektrische driewielfietsen een uiterst comfortabele rijervaring.
  • Veiligheid: Met de lagere instap en stabiele constructie zijn deze fietsen bijzonder veilig, zelfs bij lage snelheden en in bochten.
Jan Lukassen vertelt over de elektrische driewielers van Van Raam.

Van Raam: Specialist in elektrische driewielers fietsen

Wij zijn dealer van Van Raam driewielers. Een fabrikant die hoogwaardige elektrische driewiel fietsen produceert. Enkele voordelen van Van Raam elektrische driewielers fietsen zijn:

  • Maatwerk: Van Raam biedt maatwerkopties, zodat je jouw fiets kunt aanpassen aan je specifieke behoeften en wensen.
  • Betrouwbare kwaliteit: De fietsen van Van Raam worden met zorg en aandacht gemaakt, wat resulteert in duurzame, betrouwbare producten.
  • Samen fietsen: De elektrische driewielers van Van Raam zijn verkrijgbaar voor zowel één- als tweepersoons gebruik.

Elektrische mobiliteitsoplossingen voor elke generatie

Mobiel en in beweging blijven is ontzettend belangrijk voor mensen van alle leeftijden. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment elektrische mobiliteitsoplossingen, waaronder scootmobielen en dus driewielfeitsen voor volwassenen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing die past bij jouw specifieke gebruiksbehoefte.

Haal- en brengservice met onze fietsambulance

Juist als je voor je mobiliteit afhankelijk bent van een specifiek vervoermiddel als een elektrische driewieler is het extra handig als deze voor onderhoud of reparatie bij je thuis gehaald en gebracht wordt. Met onze fietsambulance zorgen wij daar voor.

In onze winkels in Wehl en Zevenaar kun je een proefrit maken op een Van Raam elektrische driewielfiets om zelf te ervaren hoe comfortabel en stabiel deze fietsen zijn.