Nieuw! Ergonomische fietsaccessoires

Of je nu naar je werk fietst of recreatief, de reis moet wel een beetje comfortabel verlopen. Voor een groot deel zorgt de elektrische fiets voor het nodige aandrijfgemak. Maar waar het gaat om zadelpijn, slapende vingers en handen en zelfs verdoofde testikels zijn de beschikbare oplossingen minder bekend. In onze winkels hebben wij ruimte gemaakt voor een breed assortiment in ergonomische accessoires.

Als het plezier in het fietsen je vergaat als gevolg van allerhande ongemakken, dan is dat zonde. En niet nodig, zo blijkt uit de beschikbaarheid van diverse ergonomische accessoires zoals zadels, handvatten, sturen, pedalen, schoenzolen en fietskleding.

Ergonomische accessoires voor alle fietsen

Voor ieder type fiets zijn specifieke ergonomische accessoires verkrijgbaar, of je nu op een stadsfiets of een e-bike rijdt of sportief van het fietsen geniet op een MTB of racefiets. Kom gerust langs in één van onze winkels in Wehl of Zevenaar als je lichamelijke klachten hebt in of rondom je:

  • bekken, achterwerk en onderrug
  • handen en vingers
  • voeten

Bijna maatwerk

De producten van SQ Lab, want dat is de fabrikant, zijn nog nét geen maatwerk, maar komen daar wel het dichtst bij in de buurt. Daar is de prijs ook naar, want ook voor de portemonnee moet zo’n ergonomische oplossing natuurlijk wel comfortabel aanvoelen. De producten van SQ Lab zijn doordacht ontwikkeld en beschikbaar in veel verschillende maten. Hierdoor is de kans groot dat zo’n ergonomische fietsaccessoire beter bij jouw lichaam past, dan de standaard op je fiets geleverde onderdelen.

Proefondervindelijk lichamelijke klachten oplossen

Samen kunnen kunnen wij proefondervindelijk vaststellen welke accessoires jouw klachten verminderen of zelfs helemaal doen verdwijnen. Met als doel om je, voor nu en later, optimaal en comfortabel fietsplezier te bezorgen.