Een leven lang mobiel

Met de nieuwe Kymco Komfy 8 scootmobiel

Of je nu een sportieve, recreatieve of functionele fietser bent: met je tweewieler sta je midden in het leven. Mooi voor wie zijn evenwicht kan bewaren en in de juiste conditie verkeert. Hebt u echter te maken met verminderde mobiliteit? Dan helpen wij u over te stappen van uw tweewieler naar een vierwieler. Nieuw in ons assortiment is de Kymco Komfy 8 scootmobiel, daarmee gaat u voor uw plezier op pad.

Al sinds een aantal jaren voeren wij het assortiment van Kymco Healthcare ter aanvulling op onze fietsen en bromfietsen. Onder ons eigen mobiliteitslabel ‘Zitten & Gaan’ bieden wij vele soorten scootmobielen en rollators aan. Ze zijn er in verschillende prijsklassen en uitvoeringen, van functioneel en wendbaar tot snel en comfortabel.

Kymco Komfy 8

In die comfortabele categorie mag u ook de Kymco Komfy 8 rekenen. Een fraaie scootmobiel, die zich een trouwe metgezel toont tijdens korte én langere ritten (tot een lengte van 32 km). Daar zorgen de goede bediening, vering, banden, comfortzitting en perfecte remmen wel voor. De scootmobiel is verkrijgbaar in metallic zwart, blauw en rood en is zelfs uitgevoerd met een USB aansluiting, voor bijvoorbeeld het opladen van uw telefoon. 

Ruil je fiets in

Staat uw fiets al gedurende lange tijd in de schuur of berging en blijft hij ongebruikt? Dat is natuurlijk zonde. Voor iedere gebruikte fiets vinden wij bij Lukassen Tweewielers een geschikte en tevreden nieuwe eigenaar. Uw fiets of e-bike inruilen voor een scootmobiel behoort dan ook absoluut tot de mogelijkheden. Vraag ons er gerust naar.

Proefrijden zonder druk

Als u dat wenst komen wij met plezier bij u, uw ouder(s) of partner langs voor een proefrit. Wij nemen dan één of meerdere demomodellen mee. Een afspraak maken voor een bezoek in onze winkel (Wehl) is natuurlijk ook mogelijk.

Wij hebben ‘Zitten & gaan’ in het leven geroepen omdat wij merken dat verschillende marktpartijen nogal eens druk uitoefenen tijdens het verkooptraject. Daarvan is bij ons geen sprake. Er is alle tijd en ruimte voor proefrijden, overleg en keuzes maken. Ook na aankoop zijn wij goed bereikbaar voor reparatie, onderhoud en regionale mobiliteitsservice.