Hoe meld ik mij aan en uit welke fietsen kan ik kiezen?

Lukassen Tweewielers werkt samen met Lease a Bike. Zij verzorgen de aanmeldprocedure geheel online. Heb je je via ons aangemeld en heeft je werkgever het verzoek gevalideerd, dan is het moment daar om in een van onze showrooms jouw leasefiets uit te kiezen.

Daarbij gaan we niet over één nacht ijs, want óók een leasefiets moet perfect passen bij jouw mobiliteitsbehoefte. Het is afhankelijk van de wijze waarop je de fiets gaat gebruiken welke soort fiets je het beste kan kiezen.

Geen beperking keuze leasefiets

Lukassen Tweewielers staat bekend om de uitgebreide service en om haar eerlijke en goede advies. Jouw nieuwe leasefiets, of deze nu elektrisch is of niet, moet je passen als een warme jas. Daarom is er geen enkele beperking in keuzemogelijkheden. Alle fietsen, uit ons reguliere assortiment, zijn ook gewoon beschikbaar als Leasefiets. En dat zijn er heel wat: je kunt kiezen uit gewone fietsen, elektrische fietsen en zelfs uit supersnelle en ultrahippe speed pedelecs. Stuk voor stuk van gerennommeerde merken.

Snelle levering leasefiets

Als premiumdealer van alle sterke merken beschikken wij als één van de eerste dealers in Nederland over nieuwe modellen en krijgen wij bij levering voorkeur boven andere dealers. Dit betekent dat jouw ideale leasefiets snel en rijklaar, tot je beschikking zal staan.

Ook het onderhoud van je leasefiets zal in onze moderne werkplaats in goede handen zijn. De afhandeling van de kosten voor onderhoud en reparatie verlopen geheel automatisch via de leasemaatschappij. Je hebt er geen omkijken naar!

Lees en bekijk de brochure!

Wij regelen alles voor je!

Om het je extra gemakkelijk te maken zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw leasefiets goed geregeld wordt en zorgen dat de afhandeling tussen je werkgever en de leasemaatschappij vlekkeloos verloopt. Je hoeft dus niet zelf een aanvraag- en bestelproces te doorlopen. Kom gerust naar onze winkel en wij helpen je verder! Bij Lukassen Tweewielers hebben wij ons in de afgelopen periode namelijk in hoog tempo gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met de (elektrische) leasefiets.

Bekijk de video hieronder eens. Deze laat heel goed zien hoe het proces van aanvragen en leveren werkt.