Een auto en fiets van de zaak?

Dat kan! Voor werknemers die met een auto van de zaak rijden is het zelfs zeer aantrekkelijk om een leasefiets erbij te nemen. Er is immers geen sprake van een onbelaste reiskostenvergoeding, waardoor een leasefiets al gauw aantrekkelijk uitpakt.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om bij de selectie van een nieuwe leaseauto niet het gehele leasebudget op te maken. Je kunt dan van het restant voor een schitterende fiets van de zaak gebruiken. Je mag een e-bike of zelfs een speed pedelec in de schuur parkeren.

auto en fiets van de zaak

Samen afspraken maken

Met je werkgever spreek je af welk aandeel hij neemt in de leasekosten. Als je, zoals hierboven gesuggereerd, niet je gehele beschikbare budget aan autolease besteedt, zullen veel werkgevers niet moeilijk doen over de fietsleasekosten. Je werkgever is immers niet duurder uit, maar kan zich wel verheugen op een medewerker die wat vaker in beweging is.

Daarnaast is fietsen natuurlijk aanmerkelijk minder belastend voor het milieu dan autorijden. Iets dat bij veel bedrijven steeds meer een belangrijk argument wordt, om redenen van een gewenst groen imago.

Lees en bekijk de brochure!

Wij regelen alles voor je!

Om het je extra gemakkelijk te maken zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw leasefiets goed geregeld wordt en zorgen dat de afhandeling tussen je werkgever en de leasemaatschappij vlekkeloos verloopt. Je hoeft dus niet zelf een aanvraag- en bestelproces te doorlopen. Kom gerust naar onze winkel en wij helpen je verder! Bij Lukassen Tweewielers hebben wij ons in de afgelopen periode namelijk in hoog tempo gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met de (elektrische) leasefiets.