Superieur: de Gazelle Ultimate!

Dat de ene elektrische fiets de andere niet is, blijkt wel uit de productlancering die wij, als premiumdealer, laatst mochten bijwonen van de Gazelle Ultimate. Groots werd deze ultralichte e-bike aan ons voorgesteld in Openluchtmuseum Arnhem. We waren onder de indruk!

De Gazelle Ultimate mag gerust worden geschaard in een rijtje van meest innovatieve elektrische fietsen voor sportieve, veeleisende gebruikers. Een segment waarin ook een merk als Koga bijvoorbeeld een sterke speler is. Wie hiervoor in de markt is en de voorkeur geeft aan een Nederlands merk, doet er goed aan deze fiets eens aan een proefrit te onderwerpen.

Dankzij een geheel nieuw ontwikkeld, vederlicht, basisframe beschikt de Gazelle Ultimate over superieure, zeer stabiele rijeigenschappen. De moderne fiets is uniek, stoer, wendbaar en ziet er bovendien – naar onze mening – bijzonder fraai uit.

Het blijft gelukkig niet bij deze ene, pas gelanceerde e-bike. Er wordt, op dit modulaire platform, gewerkt aan een uitgebreidere lijn van Gazelle Ultimate’s. Zo zijn wij bijvoorbeeld erg benieuwd naar de plannen van Gazelle om ook een Ultimate speed pedelec te lanceren. De rijeigenschappen daarvan zouden wel eens alle verwachtingen kunnen overtreffen.

We houden u op de hoogte!