Je koopt je fiets niet voor niets bij de (e-bike) tweewielerspecialist

Een fiets of e-bike kopen doe je niet ieder jaar. We kunnen ons voorstellen dat je dan ook niet over één nacht ijs gaat bij het maken van de juiste keuze. Wij bieden je alle mogelijkheden om je online te oriënteren, maar voor advies ontvangen wij je liever in onze winkels. Wij zijn ervan overtuigd dat wij jou op deze manier het beste van dienst kunnen zijn. Je mag dan ook rekenen op flink wat toegevoegde waarde!

Bij ons altijd 250 euro toegevoegde waarde!

 • Deskundig advies in de winkel
 • Een proefrit maken is altijd mogelijk
 • Accessoires kunnen direct gemonteerd worden
 • Inruilen? Geen probleem
 • Wij zijn premium dealer van alle merken fietsen, dus meer keuze en voorrang op levering
 • Rijklaar maken, dat wordt perfect voor u verzorgd
 • Verzekeren? Altijd een goed en eerlijk advies
 • Service & Onderhoud, zo geregeld!
 • Leenfiets meenemen, dat kan altijd!
 • Haal- & brengservice? Tussen 8.00 en 10.00 uur vrijwel dagelijks!
 • Garantie afhandeling op de juiste manier.

Elektrische leasefiets

De elektrische fiets is nu voor iedereen bereikbaar dankzij fietslease. Om het je het extra gemakkelijk maken, regelen wij alles rondom de aanvraag voor je!

Meer informatie

Fietsverzekering

Natuurlijk ben je zuinig op je nieuwe fiets of bromfiets! Je wilt er toch jarenlang zorgeloos plezier van hebben? Met onze fietsverzekering ga je gerust op pad.

Meer informatie

Een proefrit maken

Dat een fiets er fraai uitziet is mooi meegenomen. Maar hoe rijdt ie? Daar kom je maar op één manier achter. Proefrijden!

Plan een proefrit

Vertrouwd Fietsplezier

Al meer dan 65 jaar is Lukassen Tweewielers hét vertrouwde adres voor zorgeloos (elektrisch) fietsplezier in de Achterhoek en Liemers. Als familiebedrijf bieden wij onze klanten, al van generatie op generatie, een perfect passende mobiliteitsoplossing. Van kinderfiets tot scootmobiel en alles daar tussenin.

Die perfect passende, zorgeloze mobiliteitsoplossing bereiken wij door kritisch om te gaan met het begrip kwaliteit. Wij hebben ervoor gekozen om loyaliteitsafspraken te maken met een aantal zorgvuldig gekozen merkfabrikanten. Samen met hen zorgen wij dat je zeker kunt zijn van een uitstekend product en blijvende beschikbaarheid van onderdelen.

Een kwaliteitsfiets is één ding, maar een fiets die bij jouw mobiliteitsbehoefte en mogelijkheden past is zo mogelijk nog belangrijker. Wij luisteren naar je wensen, stellen vragen en luisteren nog een keer. Daarna merk je dat het goed zit. Onze eerste vraag: waarmee mogen wij je helpen?

Tevreden klanten van Lukassen

★★★★★

8 maanden geleden

Ik kwam voor een kleine reparatie aan mijn fiets zonder afspraak. Hebben mij toch gelijk geholpen, na 10 minuten was mijn fiets weer klaar. Toen ik vroeg wat de kosten waren bleek deze er niet te zijn. Top service????

Frank Peters

★★★★★

8 maanden geleden

Zeer deskundig te woord gestaan door Jurgen. Daar heb je wat aan. Een fiets kan ik overal kopen. Maar een deskundige fietsenmaker is iets anders. Prima!

Ton de Gouw

★★★★★

2 jaar geleden

Erg goede fietsenzaak, niet al te groot, maar goed aanbod aan fietsen voor kinderen, mannen, vrouwen, ook goed aanbod e-bikes en scooters. Aardig personeel, goede reparaties en genoeg fietsaccessoires!

Ben Berkenbosch

★★★★★

2 jaar geleden

Erg goede fietsenzaak, niet al te groot, maar goed aanbod aan fietsen voor kinderen, mannen, vrouwen, ook goed aanbod e-bikes en scooters. Aardig personeel, goede reparaties en genoeg fietsaccessoires!

Ben Berkenbosch

★★★★★

Lukassen Tweewielers 10 Beoordeling 8.9 gebaseerd op 694 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Werkplaats

Onderhoud of reparatie nodig?

 • Haal- en Brengservice
 • Binnen één dag klaar
 • De beste vakmensen!

Wehl: 0314 68 14 00
Zevenaar: 0316 34 49 90

Online plannen