Stadsfietsen

Resultaat 1–24 van de 42 resultaten wordt getoond

Stadsfietsen

Stadsfietsen zijn fietsen die ontworpen zijn voor het gebruik in de stad. Deze fietsen zijn comfortabel, duurzaam en gemakkelijk te gebruiken in stedelijke omgevingen. Hier zijn enkele kenmerken van de stadsfiets:

  1. Frame: Stadsfietsen hebben meestal een lichtgewicht en duurzaam frame, gemaakt van materialen zoals aluminium of staal. Het frame is ontworpen voor comfortabel gebruik in stedelijke omgevingen, met een rechtopstaande zitpositie en een comfortabele geometrie.
  2. Banden: Meestal heeft dit type fiets brede banden, die zorgen voor extra stabiliteit en grip op de weg. De banden hebben vaak een licht profiel, waardoor ze ook goed presteren op onverharde wegen.
  3. Versnellingen: Vrij allemaal hebben ze versnellingen, die het fietsen gemakkelijker maken in heuvelachtige omgevingen en bij tegenwind. De meeste stadsfietsen hebben een beperkt aantal versnellingen, omdat deze fietsen voornamelijk worden gebruikt voor korte afstanden.
  4. Remmen: Stadsfietsen hebben meestal velgremmen of schijfremmen, die zorgen voor betrouwbare en effectieve remprestaties. Dit is vooral belangrijk in stedelijke omgevingen, waar er vaak veel verkeer is en je snel moet kunnen stoppen.
  5. Verlichting: vaak is dit ingebouwd, zodat je goed zichtbaar bent tijdens het fietsen in het donker.
  6. Bagagedrager: Vrijwel allemaal hebben ze een bagagedrager, waardoor je gemakkelijk boodschappen of andere spullen mee kunt nemen.

Kortom, stadsfietsen zijn ontworpen voor comfortabel en gemakkelijk fietsen in de stad, met een duurzaam frame, brede banden, versnellingen, effectieve remmen, ingebouwde verlichting en een bagagedrager.

Bekijk hier online ons brede assortiment stadsfietsen, of breng een bezoek aan onze winkels in Zevenaar of Wehl. Wij voorzien u daar graag van persoonlijk advies.

★★★★★

Lukassen Tweewielers 10 Beoordeling 8.9 gebaseerd op 819 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Werkplaats

Onderhoud of reparatie nodig?

  • Haal- en Brengservice
  • Binnen één dag klaar
  • De beste vakmensen!

Wehl: 0314 68 14 00
Zevenaar: 0316 34 49 90

Online plannen