E-bike

E-bike, ook wel elektrische fiets, kopen? Elektrisch fietsen heeft de afgelopen jaren een enorme opmars gemaakt. Zo’n elektrische fiets is een tweewieler die naast het gewone fietssysteem, extra elektrische ondersteuning geeft. Dit gebeurt door middel van een midden-, voorwiel of achterwielmotor. Deze fiets geniet momenteel meer populariteit dan ooit. Het is een perfecte besteding voor iedereen die tijdens het fietsen een extra zetje in de rug wil. Met de e-bike kunt u nog vaker gebruik maken van de fiets waar u voorheen de auto voor zou gebruiken. Uiteraard koopt u de ‘eletric bike’ bij Lukassen Tweewielers in Wehl en Zevenaar. Wij zijn namelijk de specialist op het gebied van elektrische fietsen, zowel geheel elektrisch, dus door middel van gashandle (Sparta), of met trapondersteuning. Wij hebben een ruim assortiment van topmerken als Sparta en Batavus. Maar waar let u nou op bij de aankoop van zo’n elektrische fiets? Denkt u aan de motorpositie, de actieradius, de positie van de accu. Komt u er niet uit of wilt u graag wat meer informatie over elektrische fietsen? Dan kunnen onze e-bike experts u zeker verder helpen!

E-bike kopen bij Lukassen Tweewielers

Service en Garantie staan bij Lukassen Tweewielers hoog in het vaandel. U kunt erop rekenen dat de professionele fietsenmakers steeds op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrische tweewielers, een trend die met name in de Achterhoek en de Liemers een gigantische vlucht heeft genomen. Hier kan namelijk oneindig en vrij gefietst worden in de fraaie natuur. Ons ruime aanbod elektrische fietsen is er van allerlei merken, waarbij de specificaties uiteenlopen. Denkt u aan elementen als de trapkracht en de rotatie van de sensor, de midden motor, voor- en achterwiel aandrijving, speed fietsen en de accu keuze. Door ons enorme assortiment elektrische fietsen ziet men door de bomen het bos vaak niet meer. Samen met u vinden wij altijd de fiets die bij u past. Of u nu veel of weinig wensen heeft, voor een ieder is er een passende, elektrische fiets te koop. Al in de beginfase van de aankoop maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring. Wij adviseren altijd om een proefrit te maken op diverse modellen en systemen, zodat u er zeker van kan zijn dat u de juiste elektrische fiets uitzoekt en hiervan vervolgens tot enorme tevredenheid van kunt genieten.

Ik koop mijn elektrische fiets bij de specialist

Naar welke van de twee winkels van Lukassen Tweewielers u ook toe gaat voor uw elektrische fiets: beide fietsspeciaalzaken zijn servicegericht opgezet. Dat betekent dat u bij Lukassen Tweewielers niet alleen een fiets koopt, maar ook de zekerheid van maximaal fietsplezier. Wilt u dus een e-bike bij ons kopen? Bezoekt u dan een van onze winkels. Daar kunt u terecht voor een ruim assortiment elektrische, hybride en stadsfietsen van merken als Batavus, Koga, Sparta en Gazelle.

★★★★★

Lukassen Tweewielers 10 Beoordeling 8.9 gebaseerd op 735 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Werkplaats

Onderhoud of reparatie nodig?

  • Haal- en Brengservice
  • Binnen één dag klaar
  • De beste vakmensen!

Wehl: 0314 68 14 00
Zevenaar: 0316 34 49 90

Online plannen