Borrelroute 2019

Het is alweer de zevende editie van de Lukassen Borrelroute, die op Hemelvaartsdag 2019 verreden zal worden. Traditioneel stappen enkele honderden mensen op om vervolgens een schitterende fietstocht te maken door de betoverende landschappen van onze mooie regio. Sta jij 30 mei in Wehl aan de start? Voor de eerste 150 deelnemers is er een gratis rugtas met lekkers en meer!

Je bent van harte welkom om vrij deel te nemen aan onze Borrelroute. Fiets met een groep, alleen, met uw partner of met het hele gezin. Aanmelden of inschrijven is niet nodig, we zien je gewoon graag aan de start!

Onderweg genieten

Tijdens de Borrrelroute fiets je een vooraf uitgezette route. Je krijgt een kaart mee, maar kunt tevens de vlaggen volgen die langs de weg her en der bevestigd zijn. Pauze houden is een feest, want dan is er een heerlijke versnapering en natuurlijk een borreltje! De lengte van de route bedraagt ca. 40-45 kilometer. Voor kinderen die fietsen gewend zijn geen enkel probleem! Alles nog even op een rij:

  • Route 40-45 km
  • Start tussen 9.00 en 10.00 uur
  • Op- en afstappen bij Lukassen Tweewielers in Wehl, Catharinastraat 21
  • Inschrijven niet nodig

Instant succes

De Borrrelroute werd bedacht in 2012 en was een instant succes. Natuurlijk is het ieder jaar afwachten wat de weergoden in petto hebben voor de deelnemers, maar gebleken is dat de meesten van u zich niet laten weerhouden door een wat lagere temperatuur of een dreigend buitje. Ook waren er de afgelopen jaren prachtige dagen bij. De teller van deelnemers schiet dan zomaar door richting de driehonderd.